Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. GENEZE KAKAA Kakaové boby je nutné vyloupat a následně nechat podrobit fermentaci, po...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. GENEZE KAKAA Kakaové boby je nutné vyloupat a následně nechat podrobit fermentaci, po...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. GENEZE KAKAA Kakaové boby je nutné vyloupat a následně nechat podrobit fermentaci, po dobu fermentace se uvolňují aromatické látky a zároveň dochází ke změně barvy. Je nutné zbavit bobů nadbytečných příměsí a prachu, poté zpracovatel boby předpraží. Následně jsou boby drceny. Proudem vzduchu se drť zbavuje nečistot (slupek a klíčků). Kakaovou drť jěště čeká dopražení, během této fáze se ukončuje vývoj barvy a tvorba aroma. Upražená kakaová drť se mele na kakaovou hmotu, hmota je plná kakaového másla, která se odděluje lisováním. Částečně odtučněný výlisek se znovu drtí a mele, čímž vzniká kakao. - 0.1.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.