Pralus Cacao Show Bio Horká čokoláda Francois 75% 250 g
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
- Skvelá chuť a kvalita
- Obsahuje sójový lecitin
Nechápu proč luxusní kakao, které vám nabídnou jen v několika pařížských kavárnách, obsahuje sóju. Chuť a vůně je výborná, intenzivní, ale složení by mělo být kvalitnější.
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
Kvalita a krásný obal
Parametry produktu
Popis produktu
Horká čokoláda Francois Pralus „Cacao Show“ 75%
Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Čokoláda, která oslnila porotu na Akademii Čokolády v roce 2009 natolik, že jim nezbylo než jí udělit zlatou medaili. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru. Čokoláda má formu prášku pro snadné rozpouštění a je balena ve stylové plechové dóze.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: - zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie: Best Unflavoured Drinking Chocolate Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku.
- Recept na 2 šálky tradiční horké čokolády: 50g čokolády (2 vrchovaté polévkové lžíce), 1 hrnek cca 12% neslazené smetany (cca 1 decilitr). Nalejte smetanu do kastrólku a rozpusťte čokoládu nad mírným plamenem. Pak jemně zahřívejte než se dostane do varu. Krátce povařte 1-2 minuty za stálého míchání, až čokoláda dosáhne příjemné hladkosti a hustoty. Nechte mírně zchladnout na teplotu vhodnou k pití a poté servírujte. Čokoládu je vhodné vařit ve vodní lázni, abychom zamezili případnému připálení.
- Složení: nízkotučný kakaový prášek, kakao, cukr, čisté kakaové máslo, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
- Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
- Hmotnost a rozměry: 250 g – plechová dóza, 115×120×55 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.
Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.
Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 1873
Energie v kcal 451
Tuky v g 27
Z toho nasycené tuky v g 17
Sacharidy v g 23
Z toho cukry v g 8,9
Bílkoviny v g 18
Sůl v g 0,03
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Geniální
- Cena
Naprosto famózní horká čokoláda. Když se dodrží postup přípravy, vzejde něco neuvěřitelného. Kupujeme pravidelně každé Vánoce.
Myslím si jen, že 50g na dvě porce je zbytečně moc, dáváme méně. Když ji chceme hořkou, dáme méně smetany a žádný cukr, ale dostanete z toho chuťově i mléčnou čokoládu, když se chce.
Nže jsem viděl nějaký příspěvek, který tento produkt haní kvůli sojovému lecitinu. Pramení z neznalosti - právě sojový lecitin ja žádanou (možná se dá říci tolerovanou) přísadou, kvůli lepší konzistenci (hebkost, vláčnost). Obsahují ho (i) špičkové světové čokolády., zakoupeno v ČokoBanka.cz
- Skvelá chuť a kvalita
- Obsahuje sójový lecitin
Nechápu proč luxusní kakao, které vám nabídnou jen v několika pařížských kavárnách, obsahuje sóju. Chuť a vůně je výborná, intenzivní, ale složení by mělo být kvalitnější.
, zakoupeno v ČokoBanka.cz
Kvalita a krásný obal